Wijziging aanbod cluster IV Fase 2

14 februari '20

Het aanbod van Aan Den Heuvel – Cluster IV fase 2 is gewijzigd. De hoekwoningen en rijwoningen worden verkocht aan een belegger die ze op een later moment verhuurd. De verkoop van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woning start naar verwachting eind maart 2020.

image alt

Interesse in een hoek- of rijwoning?

Voor Cluster IV fase 2 zijn de hoek- en rijwoningen niet langer beschikbaar voor verkoop. Op een later moment kunnen de woningen echter wel worden gehuurd. Op dit moment is nog niet bekend welke partij de verhuur op zich neemt. Interesse in kopen? In de volgende fase van Cluster IV komen er weer hoek- en rijwoningen voor verkoop beschikbaar. Meer informatie volgt in de 2e helft van 2020. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief of volg de Facebookpagina en je bent als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

image alt

Cluster IV fase 2 in verkoop

Naar verwachting gaat Cluster IV fase 2 eind maart 2020 in verkoop. Heb je interesse in een van de woningen? Laat dan je gegevens achter via het invulformulier onderaan de pagina met jouw favoriete woningtype. Je bent dan direct aangemeld als belangstellende.

Bekijk woningen
Meer weten? Contact
Bekijk het woningaanbod Woningen