Update Cluster IV fase 3

15 juni '21

Op 22 maart gingen de 35 woningen van Cluster IV fase 3 in verkoop. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en ben je natuurlijk benieuwd wanneer de aannemer gaat starten met de bouw. Tijd voor een update!

De opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Inmiddels is er aan 2 van de 3 opschortende voorwaarden voldaan: het verkooppercentage van 70% is behaald en de grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen. De laatste opschortende voorwaarden is een onherroepelijke omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning is op 8 juni afgegeven en wordt bij geen bezwaar eind juli onherroepelijk. Nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kunnen we na de zomervakantie groen licht geven voor de start bouw van de 35 woningen van Cluster IV fase 3. Nog heel even geduld dus!

Naar de notaris

Zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kunnen alle kopers naar de notaris. De kopers worden per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Mathijsen en Weijs Notariaat in Venray.

  Contact
  Nieuwsoverzicht