Indicatieprijzen per woningtype online

10 september '20

Heb jij de indicatieprijzen per woningtype al gezien voor de nieuwbouwwoningen van Cluster IV fase 3 in Aan den Heuvel? Wij willen je graag meer inzicht geven in de verschillende woningen en de bijbehorende indicatieprijzen. We zijn nog bezig met de precieze uitwerking van de prijzen, maar zo kan jij alvast kijken of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Welke is jouw favoriet?

Bekijk de prijzen

Hoe werken prijsindicaties?

Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, staan de indicatieprijzen per woningtype online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Ondertussen werken wij achter de schermen verder aan het definitieve ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en worden er afspraken gemaakt met de aannemer. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

image alt

Welke woning past bij jou?

In Cluster IV fase 3 komen verschillende woningtypes, waaronder vrijstaande-, 2 onder 1 kap- en hoek- en rijwoningen. De prijzen in Cluster IV fase 3 starten op € 225.000 v.o.n. Vrij op naam (v.o.n.) betekent dat de koper geen extra kosten voor het overdragen van de woning hoeft te betalen, zoals overdrachtsbelasting, makelaarskosten en notariskosten voor de leveringsakte.

Bekijk de woningtypes

Wonen in Aan den Heuvel?

Heb je interesse in één van de woningen? Meld je dan alvast aan bij het woningtype. Dan blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe informatie. Richting de start verkoop informeren we je meer over de definitieve prijzen, ligging, plattegronden, gevels en meer!

Meer weten? Bekijk het nieuwsoverzicht
Vragen? Neem direct contact met ons op