Patiowoning

11 september '18

Aan de straat Bosuil staan straks acht luxe nieuwbouw patio's. Deze patio is een ideale woning voor mensen die liever wat minder vaak de trap nemen. Op de begane grond heb je alles binnen handbereik door het volledig woonprogramma.

26 september 2018

Adres: Bosuil 2 in Venray Tijdstip: tussen 10.00 en 11.00 uur

De makelaars staan klaar om je vragen over het huis te beantwoorden.

Compleet met ruimte voor familie en vrienden

De (patio-)tuin ligt gunstig op het zuidwesten. Kom naar het Open Huis en ontdek zelf de riante tuin met veel privacyruimte.

Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien. Wil je meer weten over de voorzieningen en het woonprogramma op de begane grond? Ga naar de patiowoning en bekijk alle kenmerken.

Op de fiets in Aan den Heuvel

De wegen en de ligging van Venray zijn uitermate vriendelijk voor de fietsliefhebber. Op het merendeel van de wegen in het plan geldt een maximum snelheid van 30 km/h.

Het gezellige centrum van Venray ligt op 10 minuten fietsen. Rond Venray ligt een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars zoals de routes rond Landgoed Geijsteren en bij de Ballonzuilbossen en Overloon. Lekker langs het water fietsen? Trek er op uit naar de Maas!

Heb je vragen? Neem contact met ons op
  Meer informatie over de patiowoning