Nieuwe 2 onder 1 kapwoning

9 augustus '17

Aan de straat Bosuil is de volgende fase van de traditionele 2 onder 1 kapwoning in voorbereiding. In deze straat zijn inmiddels al zes huizen gebouwd met dezelfde uitstraling en kenmerken. 

Grote gezinswoningen

De nieuwe 2 onder 1 kapwoning heeft meer woningoppervlakte en woninginhoud dan de tweekappers aan de Haviklaan (in aanbouw) en de Broekweg (in verkoop). Miste je net die extra ruimte in de andere 2 onder 1 kapwoningen? Of spreekt deze architectuur jou meer aan? Dan is dit iets voor jou!

Planning

Wil je weten in welk kwartaal de verkoop van deze 8 woning is gepland? Of wil je weten wat de planning is van de status en oplevering van andere woningen in Aan den Heuvel? Je leest het allemaal bij planning.

Concept impressies en plattegronden

De impressies en plattegronden zijn concept beelden en gaan straks nog wijzigen. Je kunt natuurlijk op basis van deze beelden wel alvast gaan beginnen met oriënteren.

Geïnteresseerd?

Meld je dan snel aan! Maak nu alvast een persoonlijk Mijn Eigen Huis Account aan, voeg dit woningtype toe aan jouw favorieten en beheer straks jouw voorkeuren en bekijk daar ook alle digitale verkoopstukken.

Geïnteresseerd? Maak een persoonlijk account aan
Meer bekijken? Ga naar het woningaanbod