Binnenkort nieuw woningaanbod in Aan den Heuvel!

4 september '20

Goed nieuws! Er komt weer nieuw woningaanbod aan in Aan den Heuvel. Om je alvast een indruk te geven van het nieuwe aanbod, hebben we de woningtypes online gezet. Zie je jezelf hier al wonen? Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Aan den Heuvel Cluster IV fase 3

Wil jij graag wonen in Aan den Heuvel in Venray? Het woningaanbod in Cluster IV fase 3 bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen bestaan uit duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen en er is rekening gehouden met al het moderne comfort. Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk snel het woningaanbod!

Het woningaanbod

Enthousiast geworden?

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Aan den Heuvel. Nog even geduld tot de verkoop van de woningen start, naar verwachting is dit eind van het jaar. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Meld je alvast aan door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een van de woningtypes en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws!

Wonen in Aan den Heuvel? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op