Nieuw woningaanbod Cluster IV online

6 februari '19

In januari 2019 werd de fase Cluster IV al aangekondigd in het nieuwsbericht. Nu staan ook alle woningtypes van Cluster IV op de website bij het woningaanbod! Meld je nu alvast aan voor een woningtype, want dit kan uiteindelijk van belang zijn bij de toewijzing van de woningen.

Woningtypes

Cluster IV is met 49 woningen een nieuwe grote ontwikkeling in de bestaande wijk Aan den Heuvel. In Cluster IV komen de volgende woningtypes:

  • Rijwoning
  • Hoekwoning
  • 2 onder 1 kapwoning type A
  • 2 onder 1 kapwoning type B
  • 2 onder 1 kapwoning type C
  • Vrijstaande woning type A
  • Vrijstaande woning type B

Het grootste verschil tussen de woningtypes A, B en/of C zie je terug in de woningoppervlakte.

Planning woningaanbod en specifieke kenmerken

Op dit moment staan alleen indicatieve schetsbeelden van de gevels op de website en nog geen plattegronden. We zijn nog druk bezig met het uitwerken van de technische tekeningen. De concept plattegronden komen naar verwachting nog deze maand op de website te staan bij de woningtypes. Vervolgens wordt gestart met het uitwerken van de impressies. Tussentijds laten we de concept impressies zien zodat je een steeds beter beeld krijgt van de verschillende woningtypes.

De prijzen die nu bij de woningtypes staan vermeld zijn indicatieve prijzen. Dit betekent dat ze straks nog gaan veranderen. Hetzelfde geldt voor de kenmerken bij de woningtypes zoals bijvoorbeeld de grootte en de ligging van de tuin.

Naarmate de start verkoop dichterbij komt, kunnen we steeds meer details laten zien.

Op de hoogte blijven?

Wil je geen nieuws meer missen en op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor tenminste één woningtype. Op die manier ontvang je alle e-mails met betrekking tot Cluster IV.

De verwachte start verkoop datum? Bekijk de planning
  Naar het woningaanbod