Laatste woning Cluster IV fase 2 verkocht!

7 mei '21

De kopers van de laatste woning in Cluster IV fase 2 hebben hun koopcontract getekend. Daarmee is Cluster IV fase 2 in Aan den Heuvel 100% verkocht! De aannemer is in maart begonnen met de eerste grondwerkzaamheden en over een tijdje is Aan den Heuvel 15 prachtige woningen rijker. Wij wensen alle kopers heel veel plezier met de voorbereidingen!

Ook in Aan den Heuvel wonen?

Op dit moment zijn alle onverkochte woningen van Cluster IV fase 3 onder optie of staat er een tekenafspraak gepland. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Bouwkavels Aan den Heuvel

Is een eigen huis bouwen altijd al jouw droomwens geweest? In Aan den Heuvel zijn ook vrije bouwkavels beschikbaar. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Venray. Ga voor meer informatie naar de website van Venray Verkoopt en neem voor vragen contact op met het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Venray via (0478) 52 33 33 of info@venrayverkoopt.nl.

  Nieuwsoverzicht
  Naar woningaanbod