Nog 1 woning beschikbaar in Cluster IV fase 2

26 februari '21

Op 1 woning na zijn alle woningen van Cluster IV fase 2 in Aan den Heuvel verkocht! Wij vertellen je hieronder meer over de laatste beschikbare woning. Lees snel verder.

image alt

Bouwnummer 19

Wil jij graag in Aan den Heuvel wonen? Dan heb je geluk! Bouwnummer 19 is de laatste beschikbare woning van Cluster IV fase 2. Het grote voordeel wanneer je deze woning koopt? De aannemer start binnenkort met de bouw van deze fase! 

Bouwnummer 19 is een ruime 2 onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 177 m2. De woning heeft een uitbouw van 2,4 meter waardoor je een riante woonkeuken krijgt. Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. De zolder is nog vrij in te delen. Hier is voldoende ruimte voor een thuiswerkplek, hobbykamer of extra slaapkamer.

Bouwnummer 19

Vraag direct een optie aan

Heb jij interesse in bouwnummer 19? Vraag dan direct een optie aan via deze website. Het is heel eenvoudig en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Een optie vraag je aan door bij bouwnummer 19 op de groene button 'optie aanvragen' te klikken. 

Het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod