Kom jij wonen in cluster IV Fase 2?

14 februari '20

In Aan den Heuvel is het héérlijk wonen. Deze nieuwe woonwijk in Venray ligt naast rijke natuurgebieden zoals het stroomgebied Loobeek en het Odapark. De wijk heeft traditionele kenmerken uit het verleden en al het moderne comfort van nu. Ook genieten van het goede leven in Aan den Heuvel? Onderstaande woningen gaan binnenkort in verkoop! 

Direct inschrijven voor een woningtype? Laat dan je gegevens achter onder jouw favoriete woning om je te registreren als belangstellende.

image alt

2 onder 1 kapwoning - type B

In deze woning met bijzondere gevel is het mooi en comfortabel wonen. Op de begane grond vind je in het midden van de ruimte de trap naar boven. Dankzij de positie van de trap wordt de ruime woonkamer verdeeld in twee delen: koken doe je aan de achterzijde met zicht naar de diepe tuin en aan de voorzijde is er ruimschoots plek voor een uitnodigende zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet. De technische ruimte en de aansluitingen voor de wasmachine en -droger vind je op de zolder. Parkeren? Dat doe je op je eigen oprit voor de aangebouwde berging. 

Bekijk woning
image alt

2 onder 1 kapwoning - type C

Deze 2 onder 1 kapwoning heeft dezelfde indeling als type B. Het verschil zit in de gevel én de grootte. Waar type B een woonoppervlak van maximaal 145m2 heeft, telt het woonoppervlak van deze woning maar liefst 160m2.

Op de begane grond vind je in het midden van de ruimte de trap naar boven. Dankzij de positie van de trap wordt de ruime woonkamer verdeeld in twee delen: koken doe je aan de achterzijde met zicht naar de diepe tuin en aan de voorzijde is er ruimschoots plek voor een uitnodigende zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet. De technische ruimte en de aansluitingen voor de wasmachine en -droger vind je op de zolder. Parkeren? Dat doe je op je eigen oprit voor de aangebouwde berging. 

Bekijk woning

Interieur type C

Nieuwbouw Venray - Cluster IV fase 2 - interieur 2 onder 1 kap type C
Nieuwbouw Venray - Cluster IV fase 2 - interieur 2 onder 1 kap type C
image alt

Vrijstaande woning - type A

Mooi wonen met veel privacy? Dat kan in deze royale vrijstaande woning. Doordat de trap in het midden van de woning is geplaatst, geniet je van een handige tweedeling van je benedenverdieping. De keuken (mét kookeiland) aan de achterzijde is groot genoeg voor het hele gezin en aan de voorzijde is de woning maar liefst zo'n 4,5 meter breed! Plek genoeg voor jouw ideale zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een comfortabel ligbad, douche en wastafel. Separaat heb je op de eerste verdieping een tweede toilet. De ruime zolder is voorzien van een technische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Je hoeft je nooit zorgen te maken om een parkeerplek. Parkeren doe je namelijk op je eigen oprit vóór de aangebouwde berging. 

Bekijk woning

Ook wonen in Aan den Heuvel?

De verkoop van de woningen start naar verwachting eind maart 2020. Zie jij jezelf hier wel wonen? Schrijf je dan snel in onder jouw favoriete woningtype. Je bent dan direct geregistreerd als belangstellende.

Meer weten? Contact
Bekijk woningen Woningen