Wonen zoals jij dat wilt

28 maart '20

De woningen in cluster IV Fase 2 worden standaard al van een mooie afwerking voorzien. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

image alt

Jouw badkamer

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. Behalve een douchehoek, wastafel en toilet worden de badkamers van alle woningen ook standaard van een comfortabel ligbad voorzien. Wil je graag het toilet en de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. De mogelijkheden voor de badkamer in jouw nieuwe huis zijn talrijk!

Standaard Villeroy & Boch kwaliteit

Voor de toiletruimte, de badkamer en het seperate toilet hebben we gekozen voor de kwaliteit van Villeroy & Boch. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset. Standaard is de badkamer voorzien van een dubbele wastafel in woningtype A en C en een enkele wastafel in woningtype B. Daarnaast vind je in de badkamer een betegelde douchehoek en comfortabel ligbad (O.Novo collectie van Villeroy & Boch). In combinatie met de kranen en de doucheset van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer. 

image alt

Jouw keuken

In de prijs van je woning zit standaard een stelpost opgenomen voor de coördinatie, levering, montage en het bedrijfsklaar aansluiten van jouw kant-en-klare keuken. Uiteraard kun je hier naar wens van alles aan veranderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte keuken met marmerlook blad? Kijk voor meer inspiratie op de website van Nuva Keukens, jouw keukenleverancier. 

Wil je de keuken aanpassen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.

Nuva Keukens
Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Woningen