Heb jij al een financiële check gedaan?

29 maart '20

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Aan den Heuvel. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij de toewijzing. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Peelrand Makelaardij

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe appartement volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door, wacht tot de toewijzing, accepteert de optie als je een appartement toegewezen hebt gekregen, start het aankoopproces en zet tenslotte je handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Peelrand Makelaardij voor je klaarstaan om je door dit aankoopproces te begeleiden.

Peelrand makelaardij
Paterslaan 2
5801 AS Venray

T: (0478) 568846
E: info@peelrand.com

Wonen in Aan den Heuvel Woningaanbod
Verkoopprocedure en meer Online een woning kopen