Online een optie aanvragen? Dat kan!

Inmiddels zijn er al 11 woningen in Cluster IV fase 3 verkocht en staan er nog heel wat tekenafspraken gepland! Ook is er nog 1 woning vrij. Heb je interesse in deze woning? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. We leggen je graag uit hoe het werkt!

image alt

Zo vraag je de optie aan

Soms gebeurt het weleens. Je ziet een prachtige nieuwbouwwoning die nog beschikbaar is maar de verkoop is al gestart en de inschrijftermijn is verstreken. Te laat? Nee hoor! Je kunt zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Woningaanbod
image alt

Zo bevestig je de optie

Heb je bericht ontvangen dat de woning aan jou is toegewezen? Gefeliciteerd! De volgende stap is dat je de optie bevestigd via jouw account. De woning is dan exclusief voor jou gereserveerd. Daarna maak je een keuze hoe je het aankoopproces verder wilt doorlopen. Misschien wil je eerst nog een gesprek met de makelaar? Of wellicht wil je de woning direct kopen? Het kan allemaal. Je mag het zelf bepalen!

  Financiering
  Woningaanbod