Wat gaan de woningen kosten?

11 maart '21

De definitieve prijzen per woning van Cluster IV fase 3 zijn bekend. Wat betaal je straks voor een vrijstaande woning gelegen aan het hofje? En wat kosten de 2-onder-1 kapwoningen of de tussenwoningen? We vertellen je er graag meer over. Bekijk snel of jouw droomwoning binnen je budget valt!

image alt

De prijzen

De prijzen van de woningen van Cluster IV fase 3 zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een duurzame woning met warmtepomp en zonnepanelen
  • Aansluitingen voor de keuken
  • Een luxe afgewerkte badkamer met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
  • Je koopt de woning vrij op naam

Vrij op naam
De woningen zijn vanaf €240.000 te koop. Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen

Financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

Financiële check

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 35 woningen van Cluster IV fase 3 start binnenkort. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan en voeg je favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. In jouw persoonlijke account staan ook de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Mijn Eigen Huis
  Woning kopen
  Woningaanbod