Opgeleverd

Het goede leven in Aan den Heuvel

In Aan den Heuvel is het héérlijk wonen. Deze nieuwe woonwijk in Venray ligt naast rijke natuurgebieden zoals het stroomgebied Loobeek en het Odapark. De wijk heeft traditionele kenmerken uit het verleden en al het moderne comfort van nu. Alle woningen in Aan den Heuvel zijn verkocht en opgeleverd. Er komt geen nieuw woningaanbod meer.

Traditionele kenmerken, het comfort van nu

In de ruim opgezette nieuwbouwwijk Aan den Heuvel bestaat het straatbeeld uit een divers beeld aan woningtypen. In de ruim 600 hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, appartementen, en vrijstaande woningen zie je traditionele kenmerken uit het verleden terug, met het comfort van nu. Het project is tot stand gekomen middels een partnersamenwerking tussen Bouwmaatschappij Janssen, BPD en nog een aantal andere ontwikkelaars. De eerste bewoners kregen in 2013 de sleutel van hun woning in Aan den Heuvel. Bijna 10 jaar later, eind 2022, werd de laatste woning opgeleverd.

image alt

Groen en duurzaam wonen in Venray

Duurzaamheid en zuinig omgaan met energie spelen een belangrijke rol in Aan den Heuvel. De woningen in Aan den Heuvel zijn gebouwd met het oog op de toekomst. Alle woningen bestaan uit duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen en er is rekening gehouden met al het moderne comfort. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen uitgerust met een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen.

image alt

Goede bereikbaarheid

Aan den Heuvel is dé ideale plek voor wie zich graag in het zuiden van Nederland en in Duitsland vertoeft. Binnen een (half) uur rijd je naar de grote Brabantse en Limburgse steden, als Venlo, Den Bosch en Eindhoven. En met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Venray. Verder ligt Aan den Heuvel slechts op 20 minuten rijden van de Duitse grens. Een dagje shoppen in Düsseldorf of Keulen? Je bent er zo!

image alt

Dicht bij alle voorzieningen

In Aan den Heuvel heb je alle voorzieningen binnen handbereik. De omgeving van Venray staat bekend om de groene bosgebieden. Vanuit jouw nieuwe huis in Aan den Heuvel ben je zo in de natuur. Trek eropuit voor een mooie fietstocht door de bossen of een wandeling langs de Loobeek. Ook het centrum van Venray ligt om de hoek. Een gezellig centrum waar altijd iets te doen is. Een middag shoppen in de sfeervolle winkelstraten, een theatervoorstelling bezoeken of terrassen op een van de pleinen. In Venray kan het allemaal!