Cluster IV nieuwe interieurbeelden 2 onder 1 kapwoning

25 september '19

Voor 2 onder 1 kapwoning type A en type B hebben we extra beelden laten uitwerken. Het zijn interieurimpressies van de keuken en woon-/zitkamer. Hierdoor krijg je een goed beeld over hoe jouw woonkamer er uit kan komen te zien!

image alt

2 onder 1 kapwoning type A

Aan de voorzijde van de woonkamer vind je de compleet ingerichte keuken met apparatuur. Bij de zithoek aan de achterzijde zorgt het raam voor veel natuurlijk lichtinval. Het interieur pas je natuurlijk volledig naar eigens wens aan!

image alt

2 onder 1 kapwoning type B

Type B is verdeeld in een eethoek met keuken en een zithoek. Ook bij dit fijne nieuwbouwhuis heb je veel natuurlijk licht dat via de ramen binnenkomt: bij de zithoek via de hoge ramen in de gevels, aan de achterzijde via de openslaande tuindeuren. De impressie met de open tuindeuren bekijk je bij het aanbod.

Interieurs type B bij meerdere bouwnummers zichtbaar

De indeling van de gevels bij de zithoek variëren bij 2 onder 1 kapwoning type B per bouwnummer. Dit betekent dat de getoonde impressie van de zithoek iets kan afwijken van de daadwerkelijke indeling. Bekijk de verkooptekening bij het woningaanbod onder het kopje downloads voor de exacte gevelindeling.

Naar het aanbod
Interesse in een vrij bouwnummer? Neem contact met ons op
Alle impressies bekijken? Naar het woningaanbod