De bouwnummers staan online!

12 november '20

De voorbereidingen voor de woningen van Cluster IV fase 3 in Aan den Heuvel zijn in volle gang. We hebben zojuist de bouwnummers met conceptbeelden van de woningen online gezet. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Laat het ons weten door je NAW-gegevens achter te laten onder jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk snel de bouwnummers

Welke woning past bij jou?

Cluster IV fase 3 in Aan den Heuvel bestaat uit een divers woningaanbod, van hoek- en rijwoningen tot vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils! Nu alle bouwnummers online staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk bijvoorbeeld eens de specifieke kenmerken per woning. Daarnaast staat er ook een conceptbeeld en een conceptplattegrond van iedere woning online, zodat je alvast een eerste indruk kunt krijgen van de verschillende woningen. De definitieve beelden en plattegronden volgen later. Op de interactieve kavelkaart hieronder kun je goed zien waar de woningen precies liggen.

Interesse? Schrijf je in!

We zijn achter de schermen druk bezig met het uitwerken van de definitieve plattegronden en impressies van de woningen. Binnenkort volgt hier meer informatie over! Heb je interesse in een van de woningen? Meld je dan bij het woningaanbod aan als belangstellende en maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en als de verkoop gaat starten dan ontvang je automatisch bericht.

Mijn Eigen Huis
Vragen? Neem contact op
Wonen in Aan den Heuvel? Bekijk het woningaanbod