Afwerking woningen Cluster IV fase 3

21 maart '21

Heb je een woning in Cluster IV fase 3 in Aan den Heuvel op het oog? Dan is het goed om te weten hoe de woningen afgewerkt worden. Wij vertellen je er graag meer over.

image alt

Luxe badkamer

Alle woningen in Cluster IV fase 3 zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. De badkamer van type A en B wordt standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en tweede toilet. Type C heeft daarnaast ook nog een ligbad. De badkamer van type D, E en F wordt standaard opgeleverd met douchehoek, wastafel en ligbad. Het tweede toilet is bij deze woningen separaat op de eerste verdieping.

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimten wandcloset en een fonteintje. Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de badkamer naar jouw persoonlijke wensen aan te passen. Dit kun je te zijner tijd met de badkamerleverancier bespreken.

image alt

Keukenaansluitingen

In de vrij op naam prijs van de woningen is geen keukeninrichting meegenomen. Je bent vrij om een keuken uit te kiezen geheel naar eigen wens en smaak. Door keukenleverancier Nuva keukens is optioneel een keuken uitgewerkt voor iedere woningtype. De aansluitpunten voor deze keukens worden aangebracht in de woningen en Nuva keukens is hier volledig van op de hoogte. Na de aankoop van jouw woning in Cluster IV fase 3 helpen zij jou graag verder met het realiseren van je droomkeuken. De aansluitpunten zijn ook zichtbaar op de verkooptekeningen. 

  Nieuwsoverzicht
  Naar het woningaanbod