Aan den Heuvel Cluster IV; een nieuw stukje Venray

10 januari '19

Waar de afgelopen jaren in Aan den Heuvel vooral nieuwbouwwoningen zijn gebouwd op de laatste plekjes in de bestaande woonwijk, wordt Cluster IV een volledig nieuw stukje Venray: een buurt met ongeveer 100 duurzame woningen langs groene straten voor gezinnen en levensgenieters.

Het gevarieerde woningaanbod wordt gebouwd in een zelfde architectuurstijl. De verschillende kleuren metselwerk, de afwijkende details in de gevels en het groen in de openbare ruimte, zorgen voor een levendig straatbeeld.

Duurzaam en energiezuinig? Ja, óók Cluster IV!

Duurzaam en energiezuinig, bij ieder nieuwbouwhuis is het een veelbesproken trend. Hoe gaat dat in z'n werk bij de woningen in Cluster IV?

Wellicht heb je het al gehoord in het nieuws: nieuwbouw is gasloos. Dit betekent dat het huis volledig elektrisch wordt aangestuurd. Om zonder gas warm water te krijgen heb je straks een elektrisch aangestuurde warmtepomp in het huis. Dit systeem zorgt voor warm water voor bijvoorbeeld de vloerverwarming.

En er is meer. Deze huizen hebben een EPC van 0. Een EPC geeft aan hoe energiezuinig het huis is. Voor de nieuwbouwwoningen in Cluster IV betekent dit dat de energie die nodig is om onder andere de warmtepomp draaiende te houden, door de zonnepanelen op het dak wordt opgewekt. En een prestatie van EPC 0 betekent dan weer dat je nagenoeg geen energielasten hebt!

Een nieuwe buurt in een nieuwe woonwijk

Aanmelden voor deze fase is nu nog niet mogelijk. Wil jij je straks aanmelden en niets meer missen over deze nieuwe buurt? Abonneer je op de nieuwsbrief via de homepagina als je dat nog niet hebt gedaan. Zo blijf je op de hoogte van de eerste schetsen, de woningtypes, de prijsindicaties en nog veel meer... En niet onbelangrijk: de verkoop start medio 2019!

  Meer over gasloos wonen
Op de hoogte blijven van Cluster IV? Abonneer je op de nieuwsbrief