Voorzieningen Aan den Heuvel

In Aan den Heuvel heb je alle voorzieningen binnen handbereik. De omgeving van Venray staat bekend om de groene bosgebieden met fiets- en wandelroutes en in het centrum zijn veel gezellige restaurants en cafés. 

image alt

Onderwijs

Basisschool De Toverbal is de dichtstbijzijnde basisschool in de omgeving van nieuwbouwplan Aan den Heuvel en ligt op slechts 4 minuten fietsen. Het voortgezet college Raayland College ligt op circa 10 minuten fietsen en vanaf het busstation aan de Broekweg bij Aan den Heuvel ben je in 15 minuten bij deze school. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden voor kinderopvang in Venray.

image alt

Sporten

In Venray is het sportvoorzieningenaanbod groot. Op de website www.venraybeweegt.nl kom je alles te weten over sport, gezondheid en zorg in Venray. Van atletiek tot motorcross tot zwemmen. De keuze is enorm voor jong én oud. Een overzicht van alle sporten en verenigingen in Venray vind je op de website www.venraybeweegt.nl/beweegwijzer/verenigingen

image alt

Eten & drinken

Het centrum heeft genoeg gezellige terrasjes en kroegen. Iets zuidelijker vind je de gezellige eetplek Goesting waar je geniet van een heerlijk speciaalbiertje! Op zoek naar iets chiques? Kijk dan eens bij Samen Wijn en Bistrobar midden in het centrum!

image alt

Shoppen

Je boodschappen kun je doen bij Jan Linders op slechts 5 minuten fietsen vanaf Aan den Heuvel. En het echte winkelcentrum met bijvoorbeeld de Schouwburg, de H&M en Blokker bereik je ook al binnen 5 min. fietsen!

Vragen? Neem contact op
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht