Ontdek het Groene Hart van Venray

Venray zit midden in het Limburgse Groene Hart, met prachtige natuurgebieden als Odapark, Vlakwater, het Sint-Annabos, de Boschuizerbergen en stroomgebied Loobeek. In deze bosgebieden liggen mooie fiets- en wandelroutes die zowel met de auto als de fiets goed te bereiken zijn.

image alt

Proef de Limburgse gastvrijheid

Venray is na Venlo de tweede stad van Noord-Limburg en heeft ongeveer 30.000 inwoners. Het lijkt misschien een bescheiden stad, maar de diversiteit in het voorzieningenaanbod is groot en alles is op loopafstand te bereiken. Je beleeft hier de typisch Noord-Limburgse gastvrijheid in de sfeervolle winkelstraten en pleinen van Venray. De gezellige terrasjes en de diversiteit aan winkels maken elk bezoek aan het centrum weer een prettige ervaring!

image alt

Ontdek de mooie natuur

Wonen in Venray, betekent wonen dichtbij de natuur. Venray is omringd met prachtige natuurgebieden. Dichtbij huis geniet je van de bossen van Vlakwater. Dit bos nodigt uit tot een lange wandeling met de hond of een rondje joggen. Ook in de omgeving word je verrast met prachtige natuur. Hier geniet je van de stilte om je heen. Een plek om je hoofd helemaal leeg te maken.

image alt

Pittoreske dorpjes

Naast bruisende steden, zoals Venray en Venlo, vind je in de omgeving van Aan den Heuvel ook bijzondere kleine dorpjes. Breng een bezoek aan het rozendorp Lottum en fiets langs de kilometers lange rozenvelden. In de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt een van de meest uitgebreide bloemen- en plantenparken van Europa, de Kasteeltuinen Arcen. Hier geniet je van een dagje uit met de familie. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Geijsteren. Fiets en wandel langs historische gebouwen, omringd door akkers, velden en bossen.

Hoe kan je Aan de Heuvel het beste bereiken? Bereikbaarheid
Ontdek wat Aan de Heuvel te bieden heeft Voorzieningen