Bereikbaarheid Aan den Heuvel

Aan den Heuvel is de ideale plek voor wie zich graag in het zuiden van Nederland en in Duitsland vertoeft. Binnen een (half) uur rijd je naar de grote Brabantse en Limburgse steden, als Venlo, Den Bosch en Eindhoven. Verder ligt de nieuwbouwwijk van Venray slechts op 20 minuten rijden van de Duitse grens. Een dagje shoppen in Düsseldorf of Keulen? Je bent er zo!

 

image alt

Fiets

De wegen en de ligging van Venray zijn uitermate vriendelijk voor de fietsliefhebber. Het gezellige centrum van Venray ligt op 10 minuten fietsen. De dichtstbijzijnde basisschool in de omgeving, bereik je binnen 4 minuten en het voortgezet onderwijs in 10 minuten. Rond Venray ligt een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars zoals de routes rond Landgoed Geijsteren en bij de Ballonzuilbossen en Overloon. Lekker langs het water fietsen? Trek er op uit naar de Maas!

image alt

Auto

Aan den Heuvel ligt op 5 minuten rijden van de N270 en de A73. Binnen vijf minuten zit je al in het centrum van Venray en in drie kwartier in Venlo, Nijmegen en Eindhoven.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Venray is zeer gunstig. Er liggen verschillende bushaltes vlak bij Aan den Heuvel. Vanaf de Nieuwe Overloonseweg ben je in ruim tien minuten in het gezellige centrum van Venray en binnen 20 minuten op het Centraal Station. Vandaar uit gaat er ieder half uur een trein richting Eindhoven en Venlo.

Proef de sfeer van Aan de Heuvel Ligging
Ontdek wat Aan de Heuvel te bieden heeft Voorzieningen